VIS VAN DE MAAND: |
VERSE VIS OM MEE TE NEMEN: |
* Kabeljauw |
* Scholfilet |
* Zeetong |
* Sliptong |
* Schol |
* Hollandse Garnalen |
* Zalm |
* Schar |
GEBAKKEN VIS: * Kabeljauw |
* Scholfilet * Roodbaarsfilet |
* Sliptong |
* Zeetong |
* Zalmfilet |
* Hele Schol |
* Schar |
VISSNACKS: |
* Kibbeling |
* Garnalen |
* Mosselen |
* Inktvisringen |
* Garnalenloempia |
* Kabeljauwburger |
* Garnalenkroket * Garnalenspies |
VISSAUSJES: *Remouladesaus * Knoflooksaus * Ravigottesaus * Cocktailsaus * Ravigottesaus FRIET & SNACKS: |
* Friet klein/groot. |
* Frikandel (speciaal) |
* Kroket |
* Rundvleeskroket. |
* Bamihap |
* Kipkorn |
* Loempia |
* Kaassoufflé |
* Gehaktstaaf |
SAUSJES: * Fritessaus * Speciaal * Ketchup * Currysaus * Satésaus |
ZUURWAREN: |
* Rolmops |
* Braadharing |
* Zure bom |
GEROOKTE VIS: |
* Makreel |
* Makreelfilet (fiësta) |
* Schillerlocken |
* Zalmfilet |
* Paling (filet) |
BROODJES: |
* Haring |
* Hollandse Garnalen |
* Makreel |
* Zalmfilet |
* Palingfilet |
* Scampi in look |
* Tonijnsalade |
* Krabsalade |
* Garnalensalade |
* Rolmops |
* Kabeljauwburger |
* Garnalenkroket |
* Rundvleeskroket |
* Kroket |
* Frikandel |
Visburger |
Big chicken burger |